The story so far

2011: Galashow: The story so far…the music comes alive!

spandoek-jubileum-ok

 

Als jong knaapje heb je de wens ooit een klein zangkoortje te beginnen. In 1991 komt die wens uit voor dirigent en oprichter John Stinissen en nu, 20 jaar later, heb je ėėn van ’s lands succesvolste popkoor: A Sign of Friendship.

Ook na de landelijke doorbraak tijdens de live-show’s van KORENSLAG in 2007 staat A Sign of Friendship nog steeds garant voor een avond spektakel en feest.

Oude liederen van weleer in een nieuw jasje en compleet nieuwe songs voeren u mee naar een muzikaal hoogtepunt in The Story so far…the Music comes alive!

Special guests onder andere: Martha Hight (famous gospel singer), Alice Maywood, Linde Wester (tissu-act), Miss BiBi (famous Draq), Viva la Dance (show ballet)

Het koor wordt gedirigeerd door de initiatiefnemer van het eerste uur Dhr. John-jubileum-fotoJohn Stinissen. Hij is van mening dat gezelligheid bijdraagt om tot goede muzikale prestaties te komen. Zijn kennis van muziek heeft hij voor een belangrijk deel verworven door zijn studie bij wijlen Dhr. Jan Strik, muziekpedagoog. Alle arrangementen en artistieke uitvoeringen komen van zijn hand.

2011 is het 40 jaar geleden dat John zijn eerste stappen in de muziek wereld zette. Een dubbel jubileum dus tijdens deze Galashow!!

de-Gelderlander-28-maart-2011

de-Gelderlander-lintje