2 Juni MOOI KOOR MAN Korenfestival

Posted by on mrt 18, 2024

2 Juni MOOI KOOR MAN Korenfestival

Popkoor A Sign of Friendship mag dit jaar wederom deelnemen aan het fantastische, inmiddels zeer befaamde, Mooi Koor Man korenfestival op zondag 2 juni aanstaande in de binnenstad van Doetinchem.

Korenfestival zondag 2 juni 2024

Binnenstad Doetinchem

Zondag 2 juni 2024 organiseert mannenkoor ‘Mooi Koor Man’ voor de zeventiende keer zijn jaarlijkse korenfestival in de binnenstad van Doetinchem. Zo’n 30 koren zullen op diverse podia hun repertoire ten gehore brengen.
Dit jaarlijkse terugkerende evenement is gezien het aantal inschrijvingen en de plaatsen waar de koren vandaan komen zeer populair in Nederland. Vanuit alle windstreken komen de koren naar Doetinchem. Een diversiteit aan muziekstijlen zijn te beluisteren. Van licht klassiek tot pop en alle stijlen daar tussenin zijn vertegenwoordigd. Ruim 900 zangers, zangeressen en muzikanten reisden vorig jaar naar de binnenstad om daar hun repertoire te laten horen. We vertrouwen erop dat, evenals vorige jaren, veel publiek weer zal toestromen naar het centrum van Doetinchem. En het leuke is: meezingen mag!

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *