What happened in Bethlehem stays in Bethlehem

What happened in Bethlehem: 3 fantastische show's tijdens Kerst 2012
                

      

 

 

 

 

 

 

Het eeuwenoude Kerstverhaal staat centraal in WHAT HAPPENED IN BETHLEHEM STAYS IN BETHLEHEM doch anno 2012 is er veel veranderd, of toch niet..?

Een wervelende Kerstshow zoals u dat van popkoor A Sign of Friendship gewend bent met veel verrassende elementen.  

 

Nederlands schrijfster CORINE HARTMAN in 

WHAT HAPPENED IN BETHLEHEM STAYS IN BETHLEHEM!

                                

Voor zover Corine Hartman zich herinnert, heeft haar passie voor woord en beeld, voor schrijven en tekenen, altijd bestaan. Verhalen verzinnen was één van haar favoriete bezigheden en al snel las ze alles wat los en vast zat, waaronder de boeken van Agatha Christie. George Orwells 1984 maakte grote indruk, evenals de verhalen van Edgar Allan Poe.

Na enkele banen in de reclame is ze in 1994 gestart met een eigen reclamebureau. Ze volgde de vierjarige opleiding aan de schrijversvakschool in Amsterdam en studeerde in 2004 af met als specialisatie scenarioschrijven. In maart 2007 debuteerde ze met ‘Schone kunsten’ en vanaf dat moment is ze full-time auteur.

Corine Hartman schreef onder meer de thrillers Stormvloed, Hels verlangen en In vreemde handen. Voor haar thriller Als de dood ontving zij begin dit jaar de Crimezone Thriller Award, vorig jaar werd zij door crimelezers verkozen tot 'Spannendste thrillerauteur van Nederland en België'. In november 2012 verschijnt er een verhalenbundel van haar hand getiteld De Ondergang en in februari 2013 ziet Corines nieuwe thriller Bloedlijn het licht. Voor een complete bibliografie en meer informatie verwijzen wij u graag naar haar website  www.corinehartman.nl