2 Juni MOOI KOORMAN Korenfestival Doetinchem

Posted by on mei 3, 2019

2 Juni MOOI KOORMAN Korenfestival Doetinchem

Het korenfestival in Doetinchem krijgt steeds meer landelijke bekendheid.

Er hebben zich voor het festival op zondag 2 juni a.s. 28 koren ingeschreven uit diverse hoeken van Nederland.

Aanvang optredens koren 13.30 uur tot 17.00 uur

A Sign of Friendship, Didam; Door Eendracht Sterk D.E.S., Westendorp; MiXX zangkoor, Hengevelde; Mooi Koor Man, Doetinchem; Meezingkoor- Maassluis, Maassluis; Shantykoor De Oostvaarders, Almelo; pop&Rockkoor Halle, Halle; Doesburgse Smartlappers, Doesburg; Hartkoor Kekerdom, Kekerdom; Some Sing More, Doetinchem; Kiekan uut Heelweg, Heelweg / Varsseveld; ’t Ploegje, Doornenburg; For Joy, Stokkum; Nenoni Vrouwenpopkoor, Vaassen; Popkoor Popcorn, Dinxperlo; Ut Nimweegs Smartlappenkoor, Nijmegen; Zijdelinks, Arnhem; AmaZing , Drempt; S(w)inging for All, Dordrecht; Popkoor Jeans with Bea_T, Lelystad; VocalNUL55, Apeldoorn; Reborn, Wichmond/Hengelo-g; Eternal Singers, ’s-Heerenberg; Popkoor Sosjaal, Gelselaar; Swingcoöperation, Gorssel.

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *